Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Dolo Mobili Bútor Outlet 2010-ben nyitotta meg első üzletét Debrecenben. Jelenleg két nagyvárosban, Debrecenben és Pápán várjuk az érdeklődőket bemutatótermeinkben .

Webáruházunkkal, országos házhoz-szállítással azokhoz is eljutunk, akiknek nincs lehetősége felkeresni üzleteinket. A közel 6000 m2-es bolti árukészlettel a dolo.hu címen megtalálnak minket, ahonnan egyszerre veheti meg akciós, outlet termékeinket és válogathat a rendelhető, az európai gyártók által forgalmazott design bútorok közül.

Sokan kérdezik tőlünk, hogy mitől is vagyunk OUTLET áruház?

Outlet – utolsó darabos, azonnal elvihető - termékeink némelyike szállítási –és csomagolási sérült termék, minimális esztétikai hibával, ezért ezeket a bútorokat rendkívüli akcióban értékesítjük.

Kezdetben kizárólag kárpitos bútorokat – ülőgarnitúrákat, kanapékat, fotelokat – forgalmaztunk, melyek az olasz és német bútoráruházak kifutó termékei, ezért tudjuk a mai napig is a bolti ár töredékéért kínálni vásárlóinknak.

Később – felmérve a piaci igényeket - cégünk a fent említett outlet termékek mellett már forgalmazza mind a magyar kárpitos szakembereink által tervezett és készített kiváló minőségű, a mai divatirányzatokat, stílusokat, színeket is figyelembe vevő ülőgarnitúrákat, franciaágyakat, kanapékat, puffokat, valamint számos európai gyártó által készített termékeket is.

Ezzel párhuzamosan bővítettük termékeink listáját szekrénysorokkal, kiegészítő bútorokkal, gyermek- és felnőtt hálószobabútorral, konyhabútorral, valamint a mai napig is folyamatosan megújulva próbálunk újabb és újabb termékeket bevezetni meglévő kínálatunkba.

Célunk továbbra is, hogy kiváló minőségben, szakértő értékesítőinktől, baráti kiszolgálással mindenki igényre szabva a legjobbat kapja és nem utolsó sorban a ma kapható bútorokhoz képest pénztárcabarát árkategóriában válogathassanak nálunk a leendő és meglévő kedves Vásárlóink.

Szeretettel várjuk Önöket,

Dolo Mobili csapata